Ozvucenje

PROFESIONALNA TEHNICKA ZASTITA OBJEKATA

|

|

|

|

|

|

|

S i g u r n o s n i   S i s t e m i

|

|

|

IP kamere  VIVOTEK

CENE DVR uredjaji ili snimaci  su uredjaji koji prestavljaju srce svakog CCTV sistema. Sluze za snimanje, pregled ili arhiviranje video signala i zvuka sa kamera za video nadzor. Mogu biti 4, 8 ili 16 kanala. Snimanje se vrsi na HDD odnosno hard diskove. Mnogi modeli poseduju LAN izlaz sto im omogucava video nadzor preko interneta ili lokalne mreze.

CENE IR kamera IR kamere za video nadzor  su kompaktne i koriste se za manje zahtevne objekte. u vecini slucajeva poseduju IR diode koje sluze da bi kamera videla u potpunom mraku bez pomocnog osvetljenje. Njihov domet varira od 10 do 100 m u zavisnosti od modela. Veoma su izdrzljive i otporne na sve vremenske uslove.

CENE Dome kamera Dome kamere za video nadzor sluze za unutrasnju montazu, nalaze se u plasticnim kucistima mogu imati fiksnu ili varifokalnu optiku od 2.5 do 12 mm.

CENE SKRIVENE I MINI kamere Dolaze u raznim oblicama i velicinama, sa zvukom ili bez. Skrivene mogu izgledati kao alarmni senzor, pozarni senzor, olovka, dugme, diktafon... Mini kamere poseduju pinhole ( Igla) objektiv tako da ih je moguce sakriti na razne nacine jer sve sto se na kraju vidi je rupa preseka 1 mm kroz koju ona u stvari gleda.

CENE Dodatna oprema. Monitori TFT i analogni, Optike za box kamere, Kablovi RG 59, Napojne jedinice 500mA, 1000mA, 1500mA, 2000mA, 4000mA, Konektori

CENE IP kamera IP kamere za video nadzor se ponasaju kao i svaki drugi uredjaj u lokalnoj kompjuterskoj mrezi. Odlikuje ih laka instalacija i mogucnos prosirenja sistema u svakom trenutku. Ove kamere mogu imati i do 10 puta vecu rezoluciju od analognih, rezolucija se krece od VGA (640x480), 1.3 do 8 megapiksela. jedna megapikselna IP kamera moze zameniti 4 do 10 analognih.

IR nocne kamere  SAMSUNG, AV TECK

DOME kamere  SAMSUNG, AV TECH

CENE DVR PC kartica za video nadzor DVR kartice sluze za zapis i skladistenje snimaka sa kamera. Mogu biti sa 4, 8, 16 i 32 kanala. Mogucnost video nadzor preko interneta. ( potreban racunar sa XP operativnim sistemom)

PC DVR kartice  GEOVISION, PICO

MONTAZA SISTEMA ZA VIDEO NADZOR

 

Video nadzor je jedan od najboljih nacina da sprecite kriminal. Pored zapisa snimaka i gledanja uzivo, sluzi i za odvracanje. Kljuc dobre instalacije video nadzora je dobro isplaniran sistem.

 

Alarm Plus moze proceniti, isplanirati i izvrsiti instalaciju sistema video nadzora za Vas. Nas kvalifikovani strucnjak ce Vam pomoci kako da dobijete najbolji sistem za Vasu kucu, stan ili poslovni prostor.

 

Nasa firma ugradjuje najnovije DVR uredjaje, video kamere, IP kamere i svu ostalu opremu za video nadzor. Nama je vazno da vam obezbedimo naj novije tehnologije po pristupacnim cenama.

 

 

 

 

Video nadzor

CENE ANTI VANDAL kamera Anti vandal kamere za video nadzor su izradjene od veoma izdrzljivih materijala (Metala i armiranog stakla) sto sprecava ostecenja, sabotazu i cupanje. Mogu biti sa IR diodama ili bez, koriste se za vioko rizicna nezasticena mesta koja su na dohvat ruke.

ANTI-VANDAL kamere CNB,SAMSUNG

BOX kamere  SAMSUNG, VISION

Video Nadzor Oprema Za Video Nadzor Cene Kamera, Prodaja, Ugradnja, Odrzavanje, Servis   Kontaktirajte nas

CENE BOX kamera  Box kamere za video nadzor se mogu koristiti za unutrasnju ili spoljnu montazu (sa aklimatizovanim kucistem). Odlikuju ih visok kvalitet slike, mnogo naprednih opcija i mogucnost rada urazlicitim uslovima osvetljenja. Koriste se za visoko rizicne objekte. Imaju mogucnost izmene optike koje mogu varirati od 2.5 do 60 mm.

CENE KOMPLETA ZA VIDO NADZOR Promotivni kompleti sa 2, 4 i 8 kamera. Sa dvr karticama i DVR uredjajima. Ovi kompleti su na principu uradi sam sa pripremljenim kablovima, podesenim DVR-om, svaki vid podrske i pomoci oko instalacije.

Pocetna strana | IP Video nadzorVideo nadzor | Alarmni sistemi | Kontrola pristupa | Rampe | Pokretne kapije | OvucenjeKontakt

 

"Alarm Plus sigurnosni sistemi" d.o.o.  +381 63 291881  office@alarmplus.rs  11160 Beograd Srbija